Oyuncular tatilde, yönetim ve teknik heyet mesaide

Kupada Trabzonspor’u yenerek moral bulan Atiker Konyaspor tatile mutlu girdi. Oyuncular tatile çıkarken, yönetim ve teknik heyet ise transfer için yoğun bir mesai harcıyor

Oyuncular tatilde, yönetim ve teknik heyet mesaide
Yayınlanma:

2017 yılının son maçında Trabzonspor’u konuk eden ve rakibini 1-0 yenen Atiker Konyaspor, tatile moralli çıktı. Yeşil-beyazlı ekipte oyunculara Trabzonspor maçı sonrası 6 gün izin verildi. Temsilcimiz izin sonrası 3 Ocak Çarşamba günü Antalya’da Regnum Hotel’de toplanacak. Antalya kampı 2 hafta sürecek. Atiker Konyaspor, kupada Trabzonspor ile oynayacağı rövanş maçına direkt olarak Antalya’da geçecek. Anadolu Kartalı, bu maçın ardından şehre dönecek.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYET ÇALIŞACAK

Atiker Konyaspor’da oyuncular tatile ayrılırken, yönetim ve teknik heyet transfer için yoğun bir mesai harcıyor. 4 takviye yapmayı planlayan yeşil-beyazlı yönetim, listesinde yer alan oyuncularla ve kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek de transferler için yönetimle birlikte sürekli iletişim halinde bulunuyor. Konyaspor’un önümüzdeki haftaya bazı isimlere imza attırması bekleniyor.

Anadolu'da Bugün Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.