Özdilek, Trabzon zaferini doğum gününü kutlayan kızına hediye etti! İşte o görüşme

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ziraat Türkiye Kupasında elde edilen çeyrek finalin sevincini doğum gününü kutlayan kızıyla paylaştı.

Özdilek, Trabzon zaferini doğum gününü kutlayan kızına hediye etti! İşte o görüşme
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in kızı Damla bugün 9 yaşına bastı. Kızı İstanbul'da doğum gününü kutlarken Baba Özdilek de Trabzon'da takımının başında sahaya çıktı. Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Yeşil Beyazlıların kupada tur atlamasıyla Özdilek ailesinin sevinci ikiye katlandı. 
 
Genç teknik adam turu doğum gününü kutlayan kızına hediye etti. Konya'ya dönüş uçağı havalanmadan kızıyla telefonla görüşen Mehmet Özdilek, Damla'nın doğum gününü kutladı. Özdilek kızına ''Yeni yaşın kutlu olsun. Yanında olamadım ama tur atlamamız sana güzel bir hediye oldu'' dedi.
 
Küçük Damla da uçaktaki Konyaspor'lu futbolculara seslenerek ''Tebrik ederim. Çok iyi bir takımsınız. Lütfen herkes kemerlerini taksın ve koltuklarını dik hale getirsin'' diye konuştu. Gülüşmelere neden olan bu sözlerin ardından telefon görüşmesi alkışlarla noktalandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.