Park yerleri trafiği zora sokuyor #konyahaber

Konya’da Alaaddin Bulvarı Atatürk Caddesi’nde yer alan park yerleri hem vatandaşları hem de otobüs şoförlerini zor durumda bırakıyor.

Park yerleri trafiği zora sokuyor #konyahaber
Yayınlanma:

Atatürk Caddesi’nde yer alan park yerlerinin olduğu bölge aynı zamanda otobüs durağı olarak vatandaşlar tarafından kullanıldığı için bir takım sorunlar ortaya çıkıyor. Otobüs bekleyen vatandaşlar park eden araçlar yüzünden bekleyecek yer bulmakta zorlanıyor ve görüş alanları daralıyor. Aynı zamanda yolun oldukça dar olması nedeniyle otobüslerin geçişinde de büyük sıkıntılara yol açan park yerleri otobüs şoförleri için de ayrı bir çile haline geliyor. Park eden arabalar yüzünden rahatça yolcu indirip bindiremeyen şoförler yolun ortasında durmak zorunda kalıyor. Vatandaşların can güvenliği de bu yolda yaşanan trafik keşmekeşinde tehlikeye giriyor.

“PARK YERİ BAŞKA BİR YERE KALDIRILSIN”

Vatandaşlarda Atatürk Caddesi’nde yer alan park yerlerinin hem kendilerini hem de trafiği zora soktuğunu düşünüyor. Bu konu ile ilgili Halil Yılmaz, “İnsanlar tarafından çok yoğun olarak kullanılan bir cadde de böyle bir otoparkın yer alması son derece yanlış. Bu park yeri bu bölgeden kaldırılmalı hem otobüsten inerken hem de otobüs beklerken çok büyük zorluk yaşıyoruz. Otobüsten inerken araçların arasına iniyoruz arkadan arabanın gelip gelmediğini dahi göremiyoruz. Yani her an bir kaza ile karşı karşıyayız. O yüzden yetkililerden bu park yerinin başka bir yere kaldırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.  

 

(Gamze Erdoğan )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.