PAZARCILAR ODASI BAŞKAN HANÇERLİ’Yi ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimle Konya Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Yasin Aktaş ve yönetimi, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi makamında ziyaret etti.

PAZARCILAR ODASI BAŞKAN HANÇERLİ’Yi ZİYARET ETTİ
Yayınlanma:

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hançerli, Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Aktaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Hançerli pazarcı esnafının daha nezih pazar marketlerde alış veriş yapabilmeleri için Karatay’a 2004-2017 yılları arasında kazandırılan Sedirler, Karkent, Çimenlik, Kumköprü, Uluırmak, Karşehir, Çatalhöyük, İstiklal, Selim Sultan, Keçeciler, İsmil, Başak, Ovakavağı, Hayıroğlu, Yarma ve Erler olmak üzere toplam 16 pazar marketin yanı sıra; Derbent, Ahırlı ve Akşehir’e de kapalı pazar marketler kazandırıldığını dile getirdi. Karatay’ın ve Karataylının hizmetin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan Hançerli, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmeden alış verişini yapabilmesi için pazar marketlerin büyük öneme sahip olduğunu dile getirerek; mevsim şartlarına göre yanları açılır kapanır şekilde dizayn edilen pazar marketlerin, nişan ve düğün yapılması için de uygun alanlar sağladığını vurguladı.

Konya Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Aktaş, Karatay’a kazandırılan kapalı pazar marketlerin önemine dikkat çekerek; yazın sıcaktan kışın soğuktan etkilenmeden alış veriş yapma imkanı sağladığı için pazarcı esnafının her zaman yanında olan Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.