AK Parti Konya Milletvekili Baykan: Cumhuriyet tarihinin en başarılı sonuçları AK Parti’yle geldi

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TBMM'de açıklamalarda bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Baykan: Cumhuriyet tarihinin en başarılı sonuçları AK Parti’yle geldi
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan'ın konuşması şu şekilde:

“Gençlerimiz ve sporcularımız cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük başarılarla selamlıyorlar. Filenin Sultanları, A Millî Futbol Takımı’mız, okçularımız, jimnastikçilerimiz, güreşçilerimiz, tekvandocularımız, boksörlerimiz, engelsiz sporcularımız ve diğer tüm branşlarımız yüz yıllık cumhuriyet tarihimizin en başarılı sonuçlarına imza atıyorlar.

2002’den bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti iktidarları, cumhuriyet tarihinde yapılan spor tesisi kadarını, hatta daha fazlasını sporcularımızın hizmetine sundular. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerini (TOHM) kurarak bilim ve spor birlikteliği sağlandı, her türlü sportif donanım ve spor elemanı bekletmeden temin edildi.

Türk spor ailesi de devletimizin bu hamlesine asırlık başarılarla cevap vermeye başladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kurucu kadrolarını, al bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşı’mızı dinleterek selamlayan sporcularımız Avrupa, dünya olimpiyat madalyalarını cumhuriyetimize armağan ediyorlar. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.