AK Parti Konya Milletvekili Baykan: Türkiye'de bazı çevreler terörle mücadeleden rahatsız!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, "Ne yazık ki karakollarımıza saldırılmasından rahatsız olmayanlar sıcak takip neticesinde terör örgütü yöneticilerinin etkisiz hâle getirilmesinden rahatsız olmaktadır" dedi

AK Parti Konya Milletvekili Baykan: Türkiye'de bazı çevreler terörle mücadeleden rahatsız!
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TBMM’de konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan konuşmasında terörle mücadeleye değindi.

Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünün altını çizen Baykan, Türkiye’de bazı çevrelerin terörle mücadeleden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Baykan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz huzurlu bir Kurban Bayramı geçirdi. Sizlerin ve tüm milletvekili arkadaşlarımızın geçmiş bayramını kutluyorum. Huzurlu bayram geçirilmesinde tabii ki güvenlik güçlerimizin aldığı tedbirlerin, yaptığı operasyonların büyük katkısı vardır. Güneydoğu’muz da huzurlu bir bayram geçirmiştir Türkiye’mizin diğer 7 bölgesiyle birlikte.

2019'dan bu yana güvenlik güçlerimizin Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerinin istihbarat ve lojistik sorumlularının - kırmızı ve gri listelerde olmak üzere- üzerine kararlılıkla giderek sıcak takiple ve koalisyon güçleriyle iş birliği içerisinde etkisiz hâle getirme operasyonları yaptığı bir gerçektir. Bununla ilgili ne yazık ki ilgili ülkelerden hiçbir rahatsızlık ve itiraz gelmemekte iken itiraz ne yazık ki Türkiye'den yükselmekte ve Suriye'nin hava sahasının ihlal edildiği rahatsızlığı ifade edilmektedir.

Ne yazık ki sınırlarımıza binlerce tır silah getirilmesinden rahatsız olmayanlar, ne yazık ki karakollarımıza saldırılmasından rahatsız olmayanlar sıcak takip neticesinde terör örgütü yöneticilerinin etkisiz hâle getirilmesinden rahatsız olmaktadır; hayret verici bir durum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.