AK Parti Konya Milletvekili Baykan’dan dikkat çeken açıklama: Starbucks'a bunu sorun!

İsrail menşeili ürünlere yönelik boykot çağrıları yapılırken, popüler kahve zinciri Starbucks’a da tepkiler sürüyor. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamada bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Baykan’dan dikkat çeken açıklama: Starbucks'a bunu sorun!
Yayınlanma:

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken, dünyanın birçok yerinde İsrail’e adeta tepki yağıyor.

Türkiye’de İsrail menşeili ürünlere yönelik birçok kuruluştan boykot açıklamaları yapılıyor.

İsrail menşeili ürünler ile ilgili olarak boykot çağrıları yapılırken, popüler kahve zinciri Starbucks’a da tepkiler sürüyor.

Starbucks tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerin olduğu dönemde yapılan açıklama yeniden gündeme geldi.

Starbucks’tan yapılan açıklamada, “Ülkemizde ve komşu bölgelerde yaşanan trajedi ile ilgili büyük üzüntü içindeyiz. Çalışanlarımıza, ailelerine ve dokunduğumuz topluluklara sunabileceğimiz destek ve her türlü yardımı sağlamak için çalışıyoruz. The Starbucks Foundation ve Alshaya Group’un katkılarıyla, arama kurtarma alanlarındaki gönüllülere ve depremden etkilenen vatandaşlarımıza içecek ve yiyecek sağlanması da dahil olmak üzere, acil yardım çalışmaları yürüten yerel kurum ve kuruluşları destekliyoruz. Yaraların sarılmasının zaman alacağının farkındayız. Hizmet ettiğimiz toplumu desteklemeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanılmıştı.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Starbucks tarafından yapılan açıklamayı hatırlatarak, “O günden sonra deprem bölgesinde ne yaptınız” diye sordu.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan şunları söyledi:

“10 Şubat’ta bu paylaşımı yapan Starbucks acaba o günden sonra deprem bölgesinde ne yaptı? Filistin için yaptığımız boykot çağrılarımızın yanı sıra bunu da soralım lütfen.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.