AK Parti Konya Milletvekili Baykan'dan övgü dolu sözler: Ona sadece saygı duyulur!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Günümüz dünyasının en etkin siyasi liderleri arasında Cumhurbaşkanımızın yer alması bir gurur vesilesidir. Dünya 5’ten büyüktür diye haykıran, bir lidere sadece saygı duyulur” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan'dan övgü dolu sözler: Ona sadece saygı duyulur!
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TBMM’de konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan’ın konuşması şöyle:

“Siyasal seçimlerin en temel ögesi sandık ve sandıktan çıkan iradedir. Dünyanın neresine giderseniz gidin demokrasinin çoğulcu yaklaşımı bu temeller üzerine kuruludur. Ülkemizde siyasal iktidarın meşruiyeti kanunlarla belirlenmiştir. Bu meşruiyeti keyfî enstrümanlarla yorumlamak nefreti ötekileştirmeyi teşvik eder. Bunlar büyük sorumluluklardır ve hiçbir siyasi lidere yakışmaz hele ana muhalefet partisi liderine hiç yakışmamıştır.

Demokratik seçim sonuçlarını kabul etmemek, saygı duymamak ve hatta yok saymak yalnızca millet iradesinin tecellisine saygısızlıktır, işte beka sorunu tam da budur. Millet iradesine saygı yoksa demokrasiye de inançlı olmaz.

Günümüz dünyasının en etkin siyasi liderleri arasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yer alması yüreğinde bu ülkeye sevgi olan her insan için bir gurur vesilesidir. Dünya 5’ten büyüktür diye haykıran, küresel adaletsizliklere, eşitsizliklere karşı duran bir lidere sadece saygı duyulur.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.