AK Parti Konya Milletvekili Erdem ve Başkan Kavuş, Meram esnafıyla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat mensupları Zafer Meydanı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Erdem ve Başkan Kavuş, Meram esnafıyla buluştu
Yayınlanma:

Heyet, esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunurken istek ve beklentilerini de dinleyerek sohbet etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti’nin Türk siyasetinde alışılagelmiş anlayıştan çok farklı olarak her daim vatandaşlarla iç içe bir yönetim anlayışı sergilediğini ifade etti.

Erdem, “Bugüne dek gerek Türkiye genelinde gerekse Konya özelinde hizmet yolumuzu milletimizle birlikte yürüdük ve yürümeye de devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Meram’ın marka değerine katkı sağlamak adına çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise her daim Meramlılarla iç içe olduklarına vurgu yaptı.

Başkan Kavuş, bu kapsamda son olarak Zafer Meydanı’ndaki esnaflarla bir araya geldiklerini ifade ederek; “Milletvekilimiz, ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte esnaflarımızla hasbihal ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Hemşehrilerimizin memnuniyeti açısından biz her buluşmayı önemsiyoruz. Bu buluşmalar sayesinde onların taleplerine hızlı çözüm üretme şansı yakalıyoruz. Son birkaç haftada merkeze uzak mahallelerimizin çoğunu ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmiştik. Bu kapsamda mahallelerimizin gelecek planlamasını hemşehrilerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Diğer taraftan hemşehrilerimizi belediyemizde ağırlayarak isteklerine birlikte çözüm arıyoruz. Yeni çalışmalarımızla daha da çok sahada olacağız. Bizlere gönüllerini açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.