AK Parti Konya Milletvekili Özer: Terörün her türlüsünü lanetliyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. alçak terör örgütü ve destekçileri bilsinler ki; ülkemizi hedef alan her türlü terör girişimine karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Özer: Terörün her türlüsünü lanetliyoruz
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, TBMM’de konuştu.

1 Ekim Pazar günü sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili konuşan AK Parti Konya Milletvekili Özer, terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyledi.

Özer’in açıklamaları şöyle:

“1 Ekim Pazar günü sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığımız önünde gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyorum. Bu alçak terör örgütü ve destekçileri bilsinler ki; ülkemizi hedef alan her türlü terör girişimine karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.

Devletimiz terörle mücadelede kararlı bir duruş sergileyerek huzur ve güvenliği sağlamak için her zaman olduğu gibi büyük bir azimle çalışmaktadır. Ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik böyle menfur saldırı kararlılığımızı asla sarsamaz.

Teröristleri etkisiz hale getiren kahraman polislerimizi kutluyor, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Teröristlerin Kayseri’de şehit ettiği Mikail Bozlağan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.