AK Parti Konya Milletvekili Özer’den sert açıklamalar: Onlar artık kukla…

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Özer’den sert açıklamalar: Onlar artık kukla…
Yayınlanma:

İsrail, ateşkes çağrılarına rağmen Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını arttırarak sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre; ölenlerin sayısı son 24 saatte 271 artarak 3 bin 648'i çocuk olmak üzere 8 bin 796'ya yükseldi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Gazze Şeridi’nde yaşananlara dünyanın seyirci kaldığını, İsrail’in evrensel değerlere karşı durduğunu ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Özer, Birleşmiş Milletler’in bir irade ortaya koyamadığını belirtti.

Özer’in açıklamaları şöyle:

“Dünya bundan sonra ne yüzle insan haklarından, medeniyetten, demokrasiden veya savaş suçlarından bahsedecek merak ediyorum. Bugün masum insan ve çocukların katledildiği, milyonlarca insanın aç susuz kaldığı, hastanelerin ve ibadethanelerin bombalandığı bir ortamda Birleşmiş Milletler bir irade ortaya koyamıyorsa neden var? Dünya liderleri kendi çıkarlarına göre tavır alırken Birleşmiş Milletlerin temel değerleri nerede?

Cumhurbaşkanımızın yıllardır ifade ettiği “Dünya 5’ten büyüktür.” sözü sanırım şimdi daha net anlaşılıyor. Dünyada adalet ve düzeni sağlama iddiasıyla ortaya çıkan Birleşmiş Milletler bugün maalesef daimî üyelerin kuklası durumundadır.

Merhamet duyguları yok olmamış, vicdanı hür olan ve her fert için söylüyoruz ki Gazze'de soykırım var ve inanıyorum ki Türkiye Yüzyılı başkenti Kudüs olan özgür ve bağımsız Filistin’e ev sahipliği yapacak.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.