BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin seçim haritasını açıkladı!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin seçim haritasını açıkladı!
Yayınlanma:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere partilerinin amblemi ve adaylarıyla katılacaklarını belirterek, "BBP, tüm hazırlığını buna göre yaptı. Aynı zamanda BBP, Cumhur İttifakı'nın bir parçasıdır. Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun olarak hareket edecektir." dedi.
Destici, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını almanın önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Niye CHP'den İstanbul'u almak önemlidir veya neden gereklidir? Şunun için gerekli. Birincisi, ben daha önce de 'Millet İttifakı'nın ya da CHP'nin HDP ile yani PKK ile işbirliğini görmek istiyorsanız İstanbul Belediyesi'ne bakın, orası bir laboratuvardır' dedim. Ve birkaç gün önce Meral Akşener Hanımefendi itiraf etti. Ne dedi? 'İstanbul Belediyesinden bizim iki genel müdürümüz var' dedi. HDP'nin kaç genel müdürü var? HDP'nin de genel müdürleri var orada. İzmir'de de var. Adana'da, Antalya'da, Mersin'de de var. Birincisi terör örgütünden, onların musallatından kurtarmak için İstanbul başta olmak üzere HDP destekli belediyelerin kazanılması gerek."


Mustafa Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da kutlayarak, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.