CHP bebek katiliyle DEM'leniyor! MHP'li Çipan'dan sert gönderme...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Güzide Çipan Çanakkale Zaferinin yıldönümü anma toplantısında yaptığı konuşmada, CHP'ye sert gönderme yaparak, "CHP Saraçhane emperyalistlerinin eline geçti" dedi.

CHP bebek katiliyle DEM'leniyor! MHP'li Çipan'dan sert gönderme...
Yayınlanma:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Güzide Çipan Çanakkale Zaferinin yıldönümü anma toplantısında konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Güzide Çipan, "CHP Bebek katili sözde örgütün düz ovada beraber DEMLENDİĞİ vatan hainlerinin ve makam uğruna milleti her türlü ateşe atabilecek Saraçhane emperyalistlerinin eline geçmiştir." ifadelerine yer verdi.

Güzide Çipan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz.

Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur.

Türk milleti yalnızca vatan savunmakla, yalnızca varlığını muhafazayla yetinmemiş, emperyalizme hala çınlayan ve izleri çıkmayan ağır bir şamar indirmiştir. Çanakkale kınalı kuzuların destanı, arkası ve sahibi Allah olan bir milletin can ve cesaret divanıdır.

Çanakkale henüz bıyığı yeni terleyen 15’indeki kahramanların diyarı, sırtına 215 okkalık mermiyi alıp adeta istiklali kaldıran Seyit Ali Onbaşıların diyarıdır.

Derin sulara döşediği mayınlarla; batmaz, yenilmez, yıkılmaz denilen düşman gemilerini denizin dibine yollayan Tophaneli Yüzbaşı Hakkı’nın adıdır Çanakkale.

Gelibolu Yarımadası’nda Ertuğrul Koyu’na çıkarma yapan binlerce sömürgeci askerin 67 neferiyle nefesini kesip sahilde rezil eden Ezineli Yahya Çavuş’un anısıdır Çanakkale.

Dönmeyi düşünmeyen, teslimi düşlemeyen, sancağı düşürmeyen 57. Alay’ın fazilet ve fedakârlık anıtıdır Çanakkale.

Elbette Çanakkale için ne söylense yetersiz, nasıl bir yorum yapılsa eksik kalacaktır.

Milli Mücadele’nin temeli Çanakkale Deniz Zaferi’yle kazılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin harcı bu zaferle birlikte karılmıştır.

Şu ana kadar size Çanakkale zaferini, kahramanlıkları anlattım. Ancak asıl konuşmamız gereken Çanakkale'de ki Türk Milleti ruhudur.

Çanakkale savaşlarının bize en büyük mirası Çanakkale geçilmez söylemi ile hayat bulan düstur ve inançtır. 109 yıl önce 1915'te bu dünyada Türk Milleti ne rağmen, Türk Milletinin onaylamadığı hiç bir şeyin yapılamayacağını bütün dünya öğrendi.

Bugün Çanakkale bütün Türkiye dir. Çanakkale Türk Milletinin ayağını bastığı, kilimini serdiği her yerdir. Bugün Çanakkale vatandır. Bugün Çanakkale mavi vatandır. Bugün Çanakkale Akdeniz’dir, Karadeniz’dir. Bugün Çanakkale Libya’dır. Bugün Çanakkale Ankara’dır. Bugün Çanakkale Konya’dır. Bugün Çanakkale Afrin’dir. Bugün Çanakkale İdlip’tir. Bugün Çanakkale Musul’dur Kerkük’tür. ..

O gün Çanakkale de insan değil iman kuvvetiyle sırtta taşınıp namluya sürülen top mermisi, bugün 10 bin fitte uçan sihadır, Atak ve Gökbey helikopterleridir. bugün Çanakkale uçan kalemiz KAAN dır. Bugün Çanakkale Aselsan’dır, Roketsan’dır. Bugün Çanakkale Türk Savunma Sanayisidir.

Türk Milletinin ruhu Çanakkale’nin dayanağı, Çanakkale’nin ruhu Türk Milletinin mirasıdır.

Çanakkale Ogün de Atatürk tür. Bugün de Atatürk tür.

Fıtrat değişir sanılmasın bu kan yine o asil kandır.

Bu asil kanı taşıyan Türk Milletinin her bir ferdi bugün de Çanakkale ruhuyla bilenmiş durumdadır.

Başta Liderimizin ve partimizin ortaya koymuş olduğu: Dünyaya Ankara'dan ve Türk Milletinin gözünden bakarak, önce ülkem ve milletim duruşumuz, ülkemizi öyle bir noktaya getirmiştir ki, artık dünyada hiç bir oluşum, hiç bir plan Türklere rağmen veya Türkler olmadan uygulanamamaktadır.

İçinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve milletinin olmadığı hiç bir Diplomasi masası kurulamamakta, kurulsa bile hiç bir sonuç alınamamaktadır.

Ülküsü; Milletin ve Devletin bekası olan her Türk evladı bunun farkında olmalı, bilmeli buna göre davranmalı, buna göre yaşamalıdır.

Aziz Milletim, kıymetli hazirun; Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin buyurduğu gibi “TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAMİYET RUHUMUZDUR”. Allah Allah haykırışlarıyla önünde şehit olan arkadaşının üzerinden atlayarak, vatanın ve milletinin bekası için şehadete koşan aziz atalarımızın tavrı bu ruhun en köklü örneğidir.

Bu gün yani Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümünde dahi, Türk Milletinden habersiz, Çanakkale ruhunu anlayamamış, Atatürk’ün özüyle özlenememiş bir güruh; Ülkemize oyun oynamaya, Milletimize tuzak kurmaya devam etmektedir.

Başbuğumuz; CHP, Atatürk’ün çizgisinden çıkmasaydı ben MHP’yi kurmazdım demişti. Atatürk’ün kurduğu CHP bu günkü CHP değildir. CHP Bebek katili sözde örgütün düz ovada beraber DEMLENDİĞİ vatan hainlerinin ve makam uğruna milleti her türlü ateşe atabilecek Saraçhane emperyalistlerinin eline geçmiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey; 1 Mayıs 2021 gününde bizleri ve Aziz milletimizi bu konuda bir kez daha ikaz ederek; “Bunların oyun ve tahriklerine karşı her zaman uyanık olmak şarttır.” demişti.

Yine bilge Liderimiz; İlk siper Çanakkale Son Siper Milliyetçi Hareket Partisidir demişti. İşte bu gün mevcut ahval ve ŞERAİT içerisinde kurulan Cumhur İttifakının temeli 1915 Çanakkale ruhunun ta kendisidir. Cumhur ittifakı Bedeni Türk Ruhu İslam olan aziz milletimizin kurduğu ittifaktır.

Milletimizin ekseri Teveccühüyle verdiği Devletimizin genel idaresiyle, hem de hükümetimizle uyumlu Yerel Yönetimlerde vereceği yetkiyle, Türkiye Cumhuriyetinin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılına çevirecek olan güç Cumhur İttifakıdır.

Milletimiz, inanıyorum ki, önümüzdeki yerel seçimlerde de Çanakkale Ruhuna uygun davranacak ve bütün emperyalist oyunları bozarak Cumhur İttifakını ekseriyetle destekleyecektir.

Çanakkale’nin Sarsılmaz ruhunu bu gün de bayrak gibi ruhunda taşıyanlara selam olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere;
bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ne mutlu Türküm diyene.

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum