Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da liderlerle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam Oyunları için Konya'ya gelen Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, ISSF Başkanı ve Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdülaziz bin Turki el-Faysal ve Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da liderlerle görüştü
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Töreni için Konya'ya gelen Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, Uluslararası İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) Başkanı ve Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdülaziz bin Turki el-Faysal ve Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak İslami Dayanışma Spor Federasyonu Başkanı Prens Abdülaziz bin Turki el-Faysal'ı kabul etti. 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Töreni için Konya'ya gelen Abdülaziz bin Turki el-Faysal ile Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile bir araya geldi. Erdoğan son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı yapıldı.

lider.jpglider2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.