Deva Partisi'nin açılışına 20 kişi katıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon'daki parti il başkanlığının açılış törenine katıldı.

Deva Partisi'nin açılışına  20 kişi katıldı
Yayınlanma:

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon'daki parti il başkanlığının açılış törenine katıldı. Törende basın mensupları ve koruma polisleri dahil yaklaşık 20 kişiye hitap eden Babacan, seçim otobüsüyle şehir turu attıktan sonra ilçeleri ziyaret etti.

Trabzon'a dün akşam saatlerinde gelen Ali Babacan, bugün Ortahisar ilçesinde bulunan bir iş hanında DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığı'nın açılış törenini gerçekleştirdi. İş hanının girişinde kurulan kürsüde konuşma yapan Babacan, yaklaşık 20 kişiye seslendi. Konuşmasına şehrin tarihine ve önemine vurgu yaparak başlayan Babacan, "Bugün kadim şehrimizdeyiz. Şehzadeler diyarındayız. Fatih'in fethettiği şehirdeyiz. Aynı zamanda Trabzonspor'un şehrindeyiz" dedi. Ramazan ayının zorluklarına rağmen, Gazze'deki durumun daha zor ve kötü olduğunu belirtti.

Açılış konuşmasının ardından kurdeleyi kesen Babacan, İl Başkanlığı binasını gezdi ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra seçim otobüsüyle şehir turu atan Babacan, ilçeleri ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.