Erbakan-Erdoğan görüşmesi: Seçim ittifakı için ilk adım

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erbakan-Erdoğan görüşmesi: Seçim ittifakı için ilk adım
Yayınlanma:

Erbakan, görüşmenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştiğini belirterek, "Hem hepimizin maalesef kanayan yarası olan Gazze'deki gelişmelerle ilgili hem Türkiye gündemiyle ilişkili görüşmede bulunduk. Yaklaşan seçimlerle ilgili de çeşitli fikir alışverişlerinin gerçekleştirdik." dedi.

Erbakan, seçimlerle ilgili görüşmelerin detaylarını paylaşmaktan kaçınarak, "Bu aşamada bu kadarıyla iktifa etmeyi daha uygun buluyorum. Yine zamanı geldiği zaman, gerekli görüldüğü zaman, gerekli açıklamalar daha tahsilatlı bir şekilde yapılır." ifadelerini kullandı.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Ankara ve İstanbul'da belediye başkanı aday çıkarmaması ve AK Parti ile bir ittifak olup olmayacağına ilişkin soruya ise, "Tabii seçimle ilgili birtakım konular müzakere edildi. Ancak dediğim gibi şu aşamada bu kadarıyla iktifa etmek daha uygun olur. Tabii bizim de teşkilatımızla yetkili kurullarımızla değerlendirmeler, istişareler yapmamız gerekir. İnşallah hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Vakti geldiğinde gerekli görüldüğünde daha ayrıntılı bir açıklama yapılır." yanıtını verdi.

Erbakan, yakın zamanda bir görüşme olup olmayacağına ilişkin soruya ise, "Yok." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.