Hüseyin Baş'tan Fatih Erbakan'a gönderme: Senin baban değil miydi?..

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Fatih Erbakan'ın İsrail ile iş birliği yapan hükümeti eleştirmesine tepki gösterdi. Başkan Baş, Erbakan'a " Senin baban değil miydi İsrail ile 20 gizli anlaşma yapan?' dedi.

Hüseyin Baş'tan Fatih Erbakan'a gönderme: Senin baban değil miydi?..
Yayınlanma:

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Fatih Erbakan'ın İsrail ile iş birliği yapan hükümeti eleştirmesini değerlendirdi. Baş, Fatih Erbakan'ın babası Necmettin Erbakan'ın İsrail ile yaptığı 20 anlaşmayı hatırlatarak Erbakan'ın yaptığı siyaseti eleştirdi.

Başkan Baş, İsrail'e dikenli tel Türkiye'den gidiyor" sözlerine atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı;

"Şimdi bir tanesi çıktı iktidarın oylarını bölüyormuş ve bütün siyasetini Filistin'in üzerine inşa etti. Hatta son günlerde çok popüler bilgi vermiş. Demiş ki kendisi 'İsrail'de Mescit'i Aksa'nın etrafına dolandırılmış tel Türkiye'den gidiyor.' Yani demek istiyor ki bu hükümet İsrail'le iş birliği içinde. Dolayısıyla hükümetde eli ayağı birbirine dolandı.Hükümet 'Biz ne cevap vereceğiz' diye düşünüyor.
Cevap belli; 'Senin baban değil miydi İsrail ile 20 gizli anlaşma yapan?' Ama diyemiyorlar. Niye? Çünkü kendileri de 'O babanın' evladı.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.