İnce Konya'da konuştu: Tarımı iyi bilirim, ben köylü çocuğuyum

Muharrem İnce, Konya'da Alaaddin Tepesi'nin Suriyelilere terk edildiğini iddia etti

İnce Konya'da konuştu: Tarımı iyi bilirim, ben köylü çocuğuyum
Yayınlanma:

Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin seçim çalışmaları kapsamında Konya'ya geldi. İnce, Konya'da yaptığı konuşmada, "Alaaddin Tepesi'ni bile Suriyelilere terk etmişsiniz. Yazık günah bu memlekete. Selçuklu'nun sarayı bile sığınmacıların eline geçmiş" dedi.

İnce, "Gönüllerin partisi" olduklarını vurgulayarak, "Memleket Partisi’nin Hazine yardımı, belediye yardımı yok. Otobüsümüz 20 yaşında. Yolda gelirken kapısı açılıyor, direksiyonu çatlıyor, tekeri patlıyor. Tüm memleketi Edirne'den Ardahan'a dolaşmaya çalışıyoruz" diye ekledi.

Eski Başbakan Bülent Ecevit gibi ülkeyi karış karış gezdiklerini belirten İnce, "Tarımı iyi bilirim. Ben köylü çocuğuyum. Benim çocukluğum buğday tarlalarında geçti. Tırpan sallamasını da bilirim, traktörle römorkla geri geri yanaşmasını da. Biz üreten bir Türkiye'yi mutlu bir Türkiye'yi yeniden kurmak zorundayız. Sizlerden destek istiyorum. Belediye başkan adayımızı sizlere emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

İnce'nin konuşmasının ardından, Karapınar Merkez Çarşısı ile Karapınar Sultan Selim Külliyesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.