İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş'tan Anadolu'da Bugün'e ziyaret

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Anadolu'da Bugün Gazetesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş'tan Anadolu'da Bugün'e ziyaret
Yayınlanma:

Gerçekleşen ziyarette Vekil Fahrettin Yokuş, Anadolu'da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Dargeçit ile bir araya geldi.

Vekil Yokuş, Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin yeni binasının hayırlı olmasını temenni etti. Yeni binasında gazetenin başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inandığını ifade eden Vekil Yokuş, İYİ Parti Konya teşkilatının çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yokuş, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde erime olduğunu aktardı.

Yokuş, seçimde 7 milyon yeni seçmenin oy kullandığının bilgisini vererek, "Evde oturan, Z kuşağı olarak adlandırılan gençler bütün dünyayı seyrediyor. O gençler çevreci, o gençler hukuk ve adaletten yana. O gençler ülkelerinde kendilerine bir gelecek göremiyor. Yüzde 80'i fırsat bulunca ülkeyi terk edecek. Şimdi bu genç hangi sebeple AK Parti'ye oy versin? Bütün araştırmalarda 7 milyon seçmenin ancak 2 milyonunun cumhur ittifakına, 5 milyonunun ise millet ittifakına oy vereceğini söylüyor. Önümüzde seçime 8 aylık bir süreç var. Kemal Kılıçdaroğlu da aday olsa, Ahmet Davutoğlu da aday olsa Tayyip Erdoğan'ı eze eze göndereceğiz" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dargeçit, Vekil Yokuş'a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.