İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş'tan Bahçeli'ye: Bu akıl tutulmasıdır!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AK Parti heyetinin HDP ile görüşmesine ilişkin açıklamasına, “Terörist ilan ettikleri ile görüşmek normalmiş. Bu düşünce akıl tutulmasıdır” şeklinde yanıt verdi

İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş'tan Bahçeli'ye: Bu akıl tutulmasıdır!
Yayınlanma:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşen grup toplantısında AK Parti’nin HDP ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamalara İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’tan tepki geldi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, “AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi de son derece doğal ve doğru bir adımdır. AK Parti heyetinin CHP’yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP’yi dillerine dolamaları müflis ve müfsit bir tavırdır” açıklamasını değerlendirdi.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş, “Dön baba dönelim! Terörist ilan ettikleri ile görüşmek normalmiş. Bu düşünce akıl tutulmasıdır. Vah ki vah” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.