Konya Milletvekili’nden Bakan’a sert sözler: Para dileniyor!

Konya Milletvekili’nden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e sert sözler…

Konya Milletvekili’nden Bakan’a sert sözler: Para dileniyor!
Yayınlanma:

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Ekici, iktidarın ekonomi politikalarını sert bir dille eleştirirken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için, “Para dileniyor” ifadesini kullandı.

Konya Milletvekili Ekici’nin açıklamaları şu şekilde:

“Kur korumalı mevduatta parası olanlara 700 katrilyon bütçeden ödendi. Yani bu faiz. Parayı yatırıyorsun, karşılığında faiz alıyorsun. Bütçedeki faiz giderleri anormal arttı.

Bugün Mehmet Şimşek, körfez ülkelerinden, Avrupa ülkelerinden para dileniyor. 5 kuruşa muhtaç ettiler. Bunlar, Ecevit’i para dileniyor diye eleştiriyorlardı.

İktidar, babalarının malı değil. İktidar bu milletindir. Bu millet emanetini belli bir süreyle birilerine veriyor. ‘Yok ülke bölünecek, yok teröristler gelecek’ o propagandayı da inşallah yerel seçimlerde hep birlikte yaptırmayacağız.

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, ‘ya yeni bir hal ya izmihlal’ demişti. ‘Ortak akıl, istişare’ dedi. ‘Liyakate dayalı devlet yönetilmiyor’ dedi. ‘Adam kayırmacılığı olmayacak’ dedi. Bu ülke hepimizin. Eşit, onurlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı temelinde herkes eşit olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.