Konya'dan adaylığı bekleniyordu, İstanbul'dan aday oldu: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan ilk mesaj!

AK Parti Konya Milletvekili adayı olarak listeye gireceği yönünde iddialar ortaya atılan Konyalı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'dan aday olarak gösterildi. Bakan Kurum, kararın ardından mesaj paylaştı.

Konya'dan adaylığı bekleniyordu, İstanbul'dan aday oldu: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan ilk mesaj!
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili olacağı yönünde iddialar ortaya atılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’dan aday olarak gösterildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Bakan Kurum mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli kardeşlerim,

Cumhurbaşkanımızın takdirleri milletimizin desteğiyle AK Parti İstanbul milletvekili olarak medeniyetimizin, insanlığın ufuk şehri İstanbul’umuza hizmet edeceğiz.

İstanbul hepimizin hikayesi ve bu hikaye durmayacak. Yeniden herkesin istanbul’u için çalışmaya hazırız. Yeniden eserlerin İstanbul’u için koşmaya hazırız.

Yeniden herkesin İstanbul’u için mücadele etmeye hazırız.”

BAŞKAN ALTAY'DAN BAKAN KURUM'A TEBRİK

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Bakan Kurum’un İstanbul Milletvekili adaylığını tebrik etti.

Başkan Altay tebrik mesajında, “Konya’mız için gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız, şehirleşme, sıfır atık ve özellikle afet durumlarında ülkemizin gururu olan bakanımız, hemşehrimiz, yol arkadaşımız Murat Kurum’a İstanbul milletvekili adaylığı hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.