Meral Akşener, Artvin’de iftarda partililerle bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz İstanbul'u alarak Türkiye'yi alamıyormuşuz ve bu işten herkes memnunmuş, benim anladığım bu oldu" dedi.

Meral Akşener, Artvin’de iftarda partililerle bir araya geldi
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin'e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Artvin Belediyesi'ni ziyaret etti ve belediyenin düzenlediği iftar programına katıldı. İftar sonrası yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde yaşananları ve İstanbul'daki sonuçları değerlendirdi.

Akşener, seçimlerde dertlerin yeterince konuşulmadığını belirterek, İYİ Parti olarak bu durumu ortadan kaldırmak amacıyla ittifak teklifi yaptıklarını ifade etti. Türkiye'nin ve Türk milletinin öncelikleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Akşener, İstanbul ve Ankara belediye başkan adaylıkları konusunda da diyalog kurduklarını ancak seslerinin yeterince duyulmadığını dile getirdi.

Yerel seçimlere tek başlarına girdiklerini hatırlatan Akşener, emeklilerin ve atanamayan öğretmenlerin oylarına talip olduklarını belirtti. Önümüzdeki seçimlere yönelik olarak da Türkiye'nin genelini kucaklayacak bir yaklaşım benimsediklerini ve vatandaşların gerçek dertlerine çözüm sunacaklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.