Meral Akşener özür diledi! Asıl sorunu göremedim...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni yol haritasını açıklayacağı duyurulan Afyonkarahisar’daki konuşmasında ittifak ortaklarına çok sert sözlerle yüklendi.

Meral Akşener özür diledi! Asıl sorunu göremedim...
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni yol haritasını açıklayacağı duyurulan Afyonkarahisar’daki konuşmasında ittifak ortaklarına çok sert sözlerle yüklendi.

Akşener seçimde destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'na isim vermeden yüklenerek, 'Biz bu seçimde koltuğundan başka şey düşünmeyenlerle uğraştık. 2023 seçimlerine girerken Erdoğan karşısında açık farkla seçimi kazanacak 2 aday çıkardık. Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu göremedim Türk milletinden özür diliyorum.'

Son dakika haberi: 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra muhalefet cephesindeki gerilim sürerken İYİ Partililerin işaret ettiği 26 Ağustos günü geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamasında vereceği mesajlar uzun süredir merakla bekleniyordu. Akşener, Afyonkarahisar'da açıklamalarda bulunuyor.


MERAL AKŞENER'DEN YEREL SEÇİM ÇAĞRISI


İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak elbette kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Gelin tüm siyasi partiler hep birlikte ayrı ayrı seçimlere girelim ve milletimize hizmet için yarışalım. Sayın Erdoğan, sayın Bahçeli, sayın Kılıçdaroğlu size sesleniyorum hadi her birimizi ayrı ayrı seçime girelim.

Bu yerel seçimlerde kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Yerel özellikleri dikkate alarak, millet iradesinin tecellisine imkan sağlayacağız. Gelin hep birlikte vatandaşlarımızın siyasi tercihlerini yansıtacağı bir ortam oluşturalım. Milletimizin siyasi pragmatizm sarmalından çıkmasını sağlayalım. Gelin ayrı ayrı seçimlere girelim, biz varız! Sizleri de bekleriz."

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Bu kutlu günde Kocatepe'de bizlerle olan Türkiye'nin iyi ve cesur evlatları, değerli dava arkadaşlarım, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bugün hep birlikte buradayız, inanıyorum ki her yıl artarak burada olacağız.

Sırtımıza ecdadımızın mirasına yaslayıp, yeni bir yola çıkmak için buradayız. Çünkü bugün burada tarihin sinesine çelik kalemle yazılan 1000 yıllık bir mücadelenin bir ruhu var.

Anadolu mührünü bozmaya tarihin hiçbir döneminde ne dahili ne de harici hiç kimsenin gücü yetmemiştir, yetmeyecektir.
Hangi dönemde olursak olalım, tüm şartlara meydan okuyan o çelikten duruş değişmemiştir. İnsanlar değişmiştir ama nesilden nesile devrolan o kutlu vazife değişmemiştir.

Türkün istiklal ve istikbali için aşılmaz surların yıkıldığı, her türlü imkansızın mümkün kılındığı zafer haftasındayız.

"ORTA DİREĞİ FAKİR ETMEYİ BIRAKIN, KODAMANLARINIZIN CEBİNDEN ALIN"


Seçimlerin üzerinden tam 90 gün geçti. Devlet teamüllerimiz gereği bu 90 gün önemlidir. Bu sürede iktidara süre verilir, muhalefete de muhasebe süresi verilir.

Bu vaatlere bırakın yaklaşmayı, her geçen gün uzaklaştıklarını görüyoruz. İktidarın bu vaatlerini hiçbir zaman gerçekleştirme azminde olmadıklarını zaten biliyorduk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.