‘Meram’da kentsel dönüşüm projeleri yarım kalmayacak’

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Meram’da başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak “vatandaşımız endişe duymasın, kentsel dönüşümlerin hepsini tamamlayacağız” diye konuştu.

‘Meram’da kentsel dönüşüm projeleri  yarım kalmayacak’
Yayınlanma:

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve Ak Parti Meram Teşkilatı ile birlikte yerel seçim çalışmaları kapsamında gazetemize ziyarette bulundu. Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Kavuş şöyle konuştu: “ 18 Ocak tarihinde partimizin aday tanıtım toplantısında ismimizin resmi olarak açıklanmasından sonra, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla mahallelerimizde seçim çalışmalarımızı başlattık. 31 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanımız öncülüğünde açıklanan yerel seçim manifestomuzla birlikte seçim çalışmalarımıza hız verdik. Gündüzleri mahallelerde esnaf ziyareti, vakit namazlarımızda ise camilerimizde namazımı kıldıktan sonra  camii cemaatiyle bir araya geliyoruz. Her aday seçim çalışmaları için sahaya indiğinde nasıl durumlarla karışılacağını bilmediği için stres yaşar. Ama biz sahaya çıktığımız ilk günden beri az hizmet gören ilçelerimizde bile herhangi bir tepkiyle karşılaşmadık. Şu anda Meram ‘da 115 mahallemiz var ve her mahallemizin  sorunları için belirli analizler yapılıp, rapor haline getirildi. Her mahallemizin sorunuyla ayrı ayrı uğraşacağız”

“SORUNLARA KARŞILIKLI ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Bir belediye başkanının başarılı olabilmesi için belediyeyi vatandaşla birlikte yönetmesi gerektiğini vurgulayan Kavuş, “Vatandaşların sorunlarını dinleyip, sorunlarına çözüm üreterek belediyeleri birlikte yönetirseniz birçok işi bir anda halletmiş sayılırsınız. Zaten biz bunu gerçekleştirdiğimiz takdirde gönül belediyeciliğinin gereğini yerine getirmiş sayılacağız” diye konuştu.

Mevcut Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili vatandaşın endişe duymaması gerektiğini söyleyen Kavuş, “Vatandaşımız bu kentsel dönüşüm projelerinin devam edip etmeyeceğini soruyor.  Kentsel dönüşüm uygulanan çok sayıda ev ve iş yeri sayısı var. Devlette devamlılık esastır. Kentsel dönüşümde bulunan hiç bir proje yarım kalmayacak” şeklinde konuştu.

“MERAM’A UZUN BİR DÖNEM HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Meram’a uzun yıllar hizmet ederek projeleriyle adı anılan bir belediye başkanı olmayı hedeflediğini  sözlerine ekleyen Mustafa Kavuş, “Benim belediye başkanlığında ki en büyük gayem, gönüllere girerek görevim bittikten sonra hizmetlerimle adımın anılması olacak. Meram Belediyesi, partimizin iktidara geldiği günden bu yana 3 tane belediye başkanı değiştirdi. Eğer seçilirsem ben de Meram’da partimizin 4’üncü belediye başkanı olacağım. Meram ‘da uzun bir dönem hizmet etmek isterim, çünkü belediyecilik hizmetinde tek dönem yeterli gelmiyor. Dolayısıyla Meram’a ne kadar uzun hizmet edersek, uzun soluklu projelerimizde şehre katkılarımızı görebiliriz” ifadelerinde bulundu.

Özel Haber : Müslüm Evci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.