MHP lideri Bahçeli: Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili, "Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor. Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı çekmek istiyorlar" dedi.

MHP lideri Bahçeli: Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor
Yayınlanma:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturmayla ilgili konuştu.

MHP lideri Bahçeli, “Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor. Menfur cinayete dava arkadaşlarımızı çekmek istiyorlar. Olaydan sonra MHP'ye karşı organize bir saldırı ivme kazandı” dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

“Menfur bir cinayetin içine tertemiz davamızı pirüpak dava arkadaşlarımızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete giren kansızlara eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz.

MHP ve Ülkü Ocakları ile en küçük bağı ve bağlantısı olması şöyle dursun devamlı kundaklayıp kurutmaya çalışan etki ajanları içimizden devşirilmiş siyaset artıkları, HDP'den CHP'sine komünistten bölücüsüne, FETÖ'cüsünden PKK'lısına kadar tüm şiddet ve nefret odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldular.

Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar haykırıyorum ki adayımız belli, kararımız nettir.

Menfur bir cinayetin içine tertemiz davamızı pirüpak dava arkadaşlarımızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete giren kansızlara eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na danışmanlık yapan bölücü bir şahsın parti genel merkezinde verdiği bir röportaj sırasında orada bulunan Türk bayrağını kaldırtması yalnızca skandal değil suçtur, cinayettir, kepazeliktir.

Seçime kadar her türlü provokasyonların düzenlenmesi muhtemeldir, beklenmelidir.”

Görsel Kaynak: AA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.