MHP’li Özyürek: Gençleri sokaktan alalım diyoruz ama…

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, “Gençlerimizi sokaktan alalım spora yönlendirelim diyoruz ama saha problemi var” dedi.

MHP’li Özyürek: Gençleri sokaktan alalım diyoruz ama…
Yayınlanma:

Sivas Haber: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, amatör spor kulüpleri ve amatör sporcuların sorunlarını paylaştı.

MHP Sivas Milletvekili Özyürek şunları söyledi:

“Amatör sporcularımıza ve amatör spor kulüplerimize mutlaka değinmeliyiz çünkü amatörde futbol oynayan genç kardeşlerimizin futbol sahalarının olmamasıyla beraber birçok maçlarının ertelenmesi ve tehir edilmesi problemi var.

Aynı zamanda, malzeme yardımı mutlaka amatör spor kulüplerine de yapılmalı diye düşünüyorum. Bir problem de şu: Gençlerimizi sokaktan alalım, spor kulüplerine yönlendirelim diyoruz ama spor kulüpleriyle ilgili de yeni bir amatör spor kulübü kurulmasını istediklerinde bir problemle karşı karşıyalar çünkü saha yok, saha problemi var.

Saha problemi olunca da yeni kurulacak amatör spor kulüplerine izin verilmiyor. Bunun bir an önce Spor Bakanlığımızca giderilmesini ve bu problemlerin çözülmesini talep ediyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.