Murat Kurum: "İstanbul'a Gerçek Belediyecilik geri dönecek"

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Yeniden Büyük İstanbul mitinginde halka hitap etti.

Murat Kurum: "İstanbul'a Gerçek Belediyecilik geri dönecek"
Yayınlanma:

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Yeniden Büyük İstanbul mitinginde halka hitap etti. İstanbul'un son 5 yılda ihmal edildiğini belirten Kurum, "Gerçek belediyecilik geri dönecek." mesajını verdi.

Miting, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşirken önce AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bir konuşma yaptı. Ardından kürsüye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum çıktı.

10214.jpg

Kurum'un konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İnşallah 31 Mart'ta hep birlikte bayram yaşayacağız. 31 Mart, evlatlarımızın huzur içinde yaşayacağı bir bayram günü olacak. İstanbul'un umutsuzluğu bugün umuda dönüşüyor. Bu kardeşinizin bir hayali var. Hiçbir hanemizde deprem endişesi kalmayacak. Trafik çilesi son bulacak. Kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir İstanbul.

"İSTANBUL HUZURSUZ VE MUTSUZ"

Bugün İstanbul, işbilmez bir yönetimin elinde huzursuz ve mutsuz. Son 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Hiç olmadığı kadar ihmal edildi. Güzel İstanbul'umuza 21. yüzyıla yakışmayan görüntüler yaşattılar. Biz, onların savurduğu parayı İstanbul için harcayacağız. 31 Mart akşamı, İstanbulluların hem başkanı hem kardeşi hem de evladı olacağım.

İstanbul, bizim sevdamız. İstanbul'da barış içinde yaşayacağız. Birbirimizin yaşam tarzına her zamankinden daha fazla saygı göstereceğiz. İstanbulumuzun güzel insanlarına sesleniyorum; gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. İstanbul'a gerçek belediyecilik geri dönecek."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.