O ilin havalimanı farklı şehrin sınırları içinde olacak! “Bu sorunu çözün”

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, “Kırşehir-Kapadokya Havalimanı bağlantı yolu sorunu var. Eğer bu yol yapılırsa her ne kadar Nevşehir sınırları içinde de olsa Kırşehir bir havalimanına kavuşmuş olacak” dedi.

O ilin havalimanı farklı şehrin sınırları içinde olacak! “Bu sorunu çözün”
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir-Kapadokya Havalimanı bağlantı yolunun mutlaka, zaman kaybetmeden yapılması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili olarak konunun takipçisi olacağının altını çizen CHP Kırşehir Milletvekili İlhan, şunları söyledi:

“Üretimde sürekliliğin sağlanması ve ticaret hacminin artırılması için taşımacılık maliyetlerinin azaltılması çok önemlidir. Bu anlamda Kırşehir'de ulaşım altyapılarının iyileştirilmesi, otoyol bağlantısının Kayseri’yi de içermesi, hızlı tren hattının şehrimizi de kapsaması, asfalt ve bölünmüş yol ağının artırılması, şehrimize sosyal ve ekonomik dinamizm katacaktır. Bu konuda yıllardır ifade ettiğimiz ama bir türlü yapılamayan ve uzunluğu sadece 56 kilometre olan Kırşehir-Kapadokya Havalimanı bağlantı yolu sorunu var.

metin-ilhan.jpg

Bakınız şu çok açıktır ki eğer bu yol yapılırsa her ne kadar Nevşehir sınırları içinde de olsa Kırşehir bir havalimanına kavuşmuş olacak. Buradan iktidarın yerel siyasetçilerine seslenmek istiyorum: Bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

Gelin, Kırşehir için çok önemli olan bu sorunu hep birlikte çözelim ve Kırşehirliler havalimanı için Ankara ve Kayseri'ye gitmek zorunda kalmasın, fazladan zaman ve maliyet kaybı yaşamasın.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.