Saadet Partisi'nden Anadolu'da Bugün Gazetesi'ne ziyaret

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve İl Başkan Yardımcıları Anadolu'da Bugün Gazetesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi'nden Anadolu'da Bugün Gazetesi'ne ziyaret
Yayınlanma:

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve İl Başkan Yardımcıları Abdullah Altuntaş, Mehmet Efe, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı, İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Recep Turan, Milletvekili Danışmanları Cebrail Gümüş ve Eyüp Sultan Baklacı Anadolu'da Bugün Gazetesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette Vekil Karaduman ve Başkan Saydam, Anadolu'da Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Baydar ve Anadolu'da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Dargeçit ile bir araya geldi.

Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin yeni binasının hayırlı olmasını temenni etti.

Yeni binasında gazetenin başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inandığını ifade eden Vekil Karaduman, Saadet Partisi Konya teşkilatının çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baydar ve Dargeçit, Vekil Karaduman ve Başkan Saydam'a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.