SP'li Çalışkan: Hükümet, İsrail'e yönelik icraat yapsın, Kürecik'i kapatsın!

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, "Kürecik Radar Üssü kapatılmalı, İncirlik’in faaliyeti askıya alınmalı" dedi.

SP'li Çalışkan: Hükümet, İsrail'e yönelik icraat yapsın, Kürecik'i kapatsın!
Yayınlanma:

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’de İsrail karşıtı mitingler yapıldığını hatırlatan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Çalışkan, miting yapmanın yeterli olmadığını, İsrail ile ilişkilerin askıya alınması gerektiğini vurguladı.

Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması yönünde adım atılması gerektiğini kaydeden Çalışkan, hükümeti konuyla alakalı adım atmaya çağırdı.

Çalışkan şunları söyledi:

“Filistin'de halka karşı büyük bir soykırım sonrası kara harekâtı başlamıştır. Buna karşı seyirci kalmak, insanlığa karşı bir vebaldir. Elbette Hükûmetin artık miting yapmaktan öte icraat yapması gerekir. Bugün, bu harekâta karşı asla seyirci kalamayız.

Buraya sahip çıkmak, insani, vicdani, İslami, tarihî, millî görevimizdir. Bugün itibarıyla derhâl İsrail'le ilişkiler askıya alınmalı, Kürecik Radar Üssü kapatılmalı, İncirlik’in faaliyeti askıya alınmalı, ticari faaliyetler durdurulmalı, İsrail'e giden gemiler, gıda, yakıt ve su kesilmelidir. Bu konuda en küçük de olsa bir adım atılması gerekir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.