“TBMM üyelerini uyarıyorum, Sakın ola ülkenize ihanet etmeyin”

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, İsveç'in NATO üyeliğine onay verilmesinin asla kabul edilemez olduğunu belirterek, TBMM üyelerini uyardı.

“TBMM üyelerini uyarıyorum, Sakın ola ülkenize ihanet etmeyin”
Yayınlanma:

Sosyal medya platformu X’de paylaşımlarda bulunan Şahsuvaroğlu, "İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay vermek, ülkemizin güvenliğini ve çıkarlarını tehlikeye atacaktır. İsveç, PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine destek veren bir ülkedir. Bu örgütlerin Türkiye'ye yönelik saldırılarını desteklemektedir. İsveç'in NATO'ya üye olması, bu örgütlerin faaliyetlerini artırmasına ve ülkemizi daha da tehlikeye atmasına neden olacaktır. Bu mesele Kur'an yakmak, terörlere destek ya da f 16 pazarlığına indirgenemez. Bu, ülkemizin güvenliği ve geleceği için çok önemli bir meseledir. TBMM üyelerini uyarıyorum. Sakın ola ülkenize ihanet etmeyin. Sakın!" ifadelerini kullandı.

KENAN EVREN'İN YUNANİSTAN ÖRNEĞİ
Şahsuvaroğlu, İsveç'in NATO'ya üyeliğinin, Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden bir durum olduğunu belirterek, "Nasıl ki Kenan Evren Yunanistan'ın NATO'ya dönüşüne onay verip tarih önünde suçlu durumunda ise İsveç'in onaylanması da aynı suça iştirak olacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.