Vekilden sert açıklamalar: 3600 ek gösterge ne oldu? BAĞ-KUR’da emeklilik günü indirildi mi?

3600 ek gösterge ne oldu? BAĞ-KUR’da emeklilik günü indirildi mi? CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar'dan sert açıklamalar...

Vekilden sert açıklamalar: 3600 ek gösterge ne oldu? BAĞ-KUR’da emeklilik günü indirildi mi?
Yayınlanma:

Tekirdağ Haber: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, iktidarın seçim vaatlerini yerine getirmediğini söyledi.

Verilen sözlerin seçim sonrasında unutulduğunu kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili Yontar, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirdi.

nurten-yontar.jpg

CHP’li Yontar’ın açıklamaları şöyle:

“CHP'den kopyala ilk yüz günde yapacaklarını AKP seçim vaatlerine yapıştır. Oy iste iktidar ol, sonra yapmaktan vazgeç. Memurlara 3600 ek gösterge sözü verildi yine unutuldu. Yeni evleneceklere evlilik kredisi, ev hanımlarına emeklilik hakkı verilecekti verilmedi.

BAĞ-KUR’da emeklilik 7200 güne indirilecekti indirilmedi. “Telefonda, bilgisayarda ÖTV alınmayacak” dediniz fiyat ve marka sınırlaması getirdiniz. Öğrencilere ücretsiz ve sınırsız internet verilecekti, onu da ay ve kotayla sınırlandırdınız. Mülakatı kaldıracaktınız daha da âlâsını yapmaktasınız.

Açlık sınırı 13.334 lira, emekliler 7.500 lirayla geçinmek zorunda. Emeklileri 5 bin lira verirken bile “çalışan” ve “çalışmayan” diye ayırdınız; herkesi böldüğünüz gibi onları da böldünüz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.