Yeniden Refahlı vekilden İsveç çıkışı: Kabul edilemez!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, “Kutsallarımıza saldırmaya devam eden, terör örgütlerinin hamiliğine soyunan, İsveç’in NATO üyeliği asla kabul edilemez” dedi.

Yeniden Refahlı vekilden İsveç çıkışı: Kabul edilemez!
Yayınlanma:

İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak, Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk edildi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Müslümanların kutsal değerlerine saldıran İsveç’in NATO üyeliğinin asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan YRP Kocaeli Milletvekili Aşıla, şu ifadeleri kullandı:

“Kutsallarımıza saldırılara müdahale etmeyen, hatta âdeta teşvik eden İsveç’in NATO yolunun açılması kabul edilebilir bir durum değildir. Bugün gelinen noktada, İsveç, taahhütlerinin gereğini yerine getirmek bir yana, İslam’a ve kutsallarımıza saldırılar terör örgütleri gösterilerinin hamiliğinde daha da ileri gitmiştir; yetkililer tarafından yapılan ikazları da hiçbir şekilde dikkate almamıştır.

mehmet-asila.jpeg

Avrupa Birliği pazarlığı da boştur. Türkiye altmış yıldan fazla zamandır Avrupa Birliği kapısında bekletilmektedir. Rahmetli Erbakan Hocamızın Avrupa Birliğiyle alakalı “Ne demek! Kimmiş Avrupa? Nereye girmemizi layık görüyor? Biz tarihin en şerefli milletiyiz. Biz Avrupa’yı bir şeye layık görürüz veya görmeyiz.” cümleleriyle dile getirdiği tepki tarihî hakikatleri işaret etmektedir ve bugün de bizlere rehber olmalıdır.

Elinde İsrail bayrağı, ayağının altında Kur’an olan gösterici alçağa bile müdahale etmeyen İsveç’in NATO'ya girmesi asla kabul edilemez.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.