Rahmet Akşamları başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ta teravihten sonra düzenlediği Rahmet Akşamlarında ilahiler, kasideler ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile şehirde Ramazan coşkusu yaşanmasına katkı sağlıyor.

Rahmet Akşamları başladı
Yayınlanma:

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da Ramazan coşkusuna Rahmet Akşamları ile katkı sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kültürpark’ta düzenlenen Rahmet Akşamları, Mehmet Bilir’in Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve Ahmet Çalışır’ın ilahi konseri ile başladı.

Her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören programlarda 7 Haziran’da Grup Dergah, 8 Haziran’da Uğur Demirci, 9 Haziran’da İsmail Coşar, 10 Haziran’da Hüseyin Goncagül ile İbiş Peygamberi Öğreniyor isimli tiyatro, 11 Haziran’da Aykut Kuşkaya yer alacak.

Her akşam teravihten sonra başlayan ve Kadir Gecesi’ne kadar devam edecek programlarda; Recep Demirkaynak, Ensar Kardeşler, Kahramazan Tazeoğlu, Abdülkadir Şehitoğlu, Ammar Acarlıoğlu, Selçuk Küpçük, Mustafa Demirci, Ahmet Yücenurşen, Irak Kerkük İlahi Grubu, Grup Efrus, Eşref Ziya Terzi, Rahmi Olcay, Grup Genç, Erkan Mutlu, Umut Mürare, Ömer Karaoğlu sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.