Robot topluluğu ödülleri topladı

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Robot Topluluğu (KAROT), 24-25 Mart tarihlerinde Erciyes Üniversitesi’nde düzenlenen Mekatron Robot Yarışması, Mini Sumo kategorisinde ilk üç derecenin birden sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Robot topluluğu ödülleri topladı
Yayınlanma:

Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerinin kıyasıya mücadele verdiği yarışmada KAROT Topluluğu Başkanı Bahadır Acar, ilk üç dereceyi elde ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Konya’yı ve üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz. Mini Sumo kategorisinde 1.’lik 2.’lik ve 3.’lük elde ettik. Çalışmalarımıza katkı sağlayan başta üniversite yönetimimiz olmak üzere topluluktaki tüm çalışma arkadaşlarımıza ve danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Necati Vardar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Robotiğe olan merakı arttırmak, üniversite öğrencilerinin teorik olan elektronik, mekanik ve yazılım becerilerini pratikte geliştirebilmesine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmalar ile bu alanlarda faaliyet gösteren firmalar ve yetenekli öğrencileri aynı platformda buluşturuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.