Konya Haber: Konya Karatay’ın alt yapısı kışa hazırlanıyor

Konya Haber: Konya Karataylıların yaklaşan kış mevsiminde ulaşımda ve alt yapıda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konya Haber:  Konya Karatay’ın alt yapısı kışa hazırlanıyor
Yayınlanma:

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, asfalt çalışmalarının havaların müsaade ettiği sürede devam edeceğini belirtti. Başkan Hançerli yayla yollarında soğuk asfalt çalışmalarının merkezdeki 53 mahallede beton asfalt ve yama çalışmalarıyla Karatay’ı kışa alt yapı olarak da hazır hale getireceklerini ifade ederek; İlçe merkezinde ve yeni bağlanan mahallelerde 2017 yılı içerisinde 85.200 ton beton asfalt, 496.000 m2 satıh kaplama, 31.5150 mtül bordür, 51.300 m2 parke yapıldığını dile getirdi. Başkan Hançerli özellikle asfalt yama çalışmalarının da kış hazırlığında önemli bir yeri olduğunu söyleyerek; 2017 yılı içerisinde 10.000 m3 asfalt yama çalışması yapıldığını dile getirdi. Hepimizin ortak gayesi Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a daha iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmektir.” diyen Başkan Hançerli,  hem şehir merkezinde, hem de yeni bağlanan mahallelerde muhtarlarla birlikte çalıştıklarını belirtti.

'Asfaltsız sokak bırakılmayacak' sloganıyla yola koyulduklarını hatırlatan Başkan Mehmet Hançerli; asfalt sezonunu kapatmadıklarını ve hava koşullarının elverdiği sürece çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Karatay'ın Mahallelerinin çehresini bambaşka bir görünüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Hançerli, 'İlçemizde hizmet gitmeyen mahalle, asfaltsız sokak kalmayacak' dedi.  Başkan Mehmet Hançerli, büyük bir özveriyle çalışan asfalt ekiplerine de teşekkür ederek, "Bütün personelimiz bu çalışmalar için ayaktadır, ekiplerimiz hemşehrilerimize en güzel hizmeti verebilmek için canla başla çalışıyor. İlçemizde asfaltlanmamış tek bir sokak kalmayacak. Yollarımızın hem tamiratını hem de asfaltlama işlemlerini yürüten ekiplerimizi kutluyorum, zor şartlar altında yaptıkları işten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.