S.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olan Bozkır MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, Bozkır'a veda etti

Yaklaşık 2,5 yıldır Selçuk Üniversitesi Bozkır meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Osman Tugay, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olarak atandı.

S.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olan Bozkır MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, Bozkır'a veda etti
Yayınlanma:

Bozkır Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen veda programında Bozkır protokolü, yüksekokul personelleri ve öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Osman Tugay, Bozkır’da görev aldığı süre boyunca yaptığı hizmetlerin sunumunu gerçekleştirdi.

Sunumların yapılmasının akabinde konuşan Prof. Dr. Osman Tugay, 2,5 yıl içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde birçok hizmetlere imza attıklarını söyleyerek “2,5 yıllık bir görev süremiz sonunda hem akademik çalışmalarımızla hem de yüksekokulumuzda önemli çalışmalara imza attık. Bunların hepsini birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizin daha iyi eğitim alması için, daha rahat bir öğrencilik geçirmesi için, Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın destekleriyle okul olarak çok çalıştık. Buradan ayrılmadan önce herkesten helallik diliyorum. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Bozkır’ın 5 yılda önemli hizmetleri aldığını, son 2,5 yılda ise Bozkır’ı şehir yapan hizmetlere kavuştuğunu söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “ben Prof. Dr. Osman Tugay’a teşekkür ediyorum. Çünkü Bozkır’a birlikte gerçekten çok önemli hizmetler kazandırdık. Bunları tek tek saymaktan ziyade Bozkır’a hep birlikte kazandırdığımız 4 yıllık bölümlerimiz, Bozkır’ımızın yıllardır hasret duyduğu bir hizmetti. Hem Bozkır’da eğitim kalitemize yatırım yapmış olduk, hem kültürel hem de sosyal yaşantımıza yatırım yapmış olduk. İnşallah Bozkır’ımızı daha güzel günler bekliyor. Bugün içimiz buruk, hem de mutluyuz. Hocamızı artık daha güzel yerlerde göreceğiz. Prof. Dr. Osman Tugay hocamızın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevinin hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, yapmış olduğu konuşmasında yeni dünya düzeninin kurulduğunu, bu düzende bu düzende en önemli ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, “ülkemizin daha da gelişmesi ve kalkınması için daha çok çalışıp, daha çok araştırıp, daha çok okumalıyız. Görüyoruz ki Bozkır, eğitim ve öğretim anlamında ciddi mesafeler almış. Bu başarıyı sağlayan herkese teşekkür ediyor, Prof. Dr. Osman Tugay’a yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların akabinde Prof. Dr. Osman Tugay, Bozkır Protokolü ve mesai arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.