Akciğerlerinizi temizlemek için yöntemler

Akciğerlerinizi temizlemek için bu yöntemleri deneyin. Sadece 2 damlasının bile yeterli olacağı bu çayı gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

Akciğerlerinizi temizlemek için yöntemler
Yayınlanma:

Hava kirliliği, sigara gibi kötü alışkanlıklar akciğer sorunlarının temel nedenlerindendir. Akciğer sağlığını korumak için ise doğal yöntemlerden destek alabilirsiniz. Yaklaşık 65 milyon insan kronik akciğer hastalığından muzdarip. Bununla beraber akciğerlerimizi sağlıklı tutmanın birçok yolu da vardır. Bu yöntemleri denemeden önce mutlaka doktorunuzdan onay almanız gerekmektedir.

Akciğerlerin iyileşme süreci 2 hafta ile 3 ay arasında değişmektedir. Yani yaklaşık bir ay sonra kendinizi çok daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

Bal ve sıcak su bu ikiliyi mutlaka tüketin

  • Limon suyu
  • Yeşil çay
  • Havuç suyu
  • Zerdeçal ve zencefil
  • Muz, ıspanak ve meyveli içecekler

Kekik yağı doğal bir dekojestandır. Yarım çay kaşığı kekik yağını ve yine yarım çay kaşığı badem yağını karıştırın. Dilinize 2 kadar damla damlatın. Ardından 3-5 dakika kadar bekletin ve ağzınızı suyla yıkayın. Bunun etkilerini hissetmek için 1-4 hafta boyunca günde 3 kez yapmanız gerekecek. Ancak bu doğal yağları kullanmadan önce, olası alerjik durumu da gözeterek doktorunuzdan onay almanız gerekmektedir.

Daha kolay nefes almak için soğuk buharlı bir nemlendirici kullanabilir veya ılık bir banyo yapabilirsiniz. Aynı zamanda oluşabilecek cilt problemlerini de önlemiş olacaksınız. Haftada 2 ila 3 kez yapmak yeterlidir.

Baharatlı yiyecekler; turplar ve şifalı otlar gibi detoks etkisi veren iltihap önleyici gıdaları tüketerek başlayın. Bazı yiyeceklerin ciğerlerdeki mukusu artırdığını unutmamak önemlidir.

Akciğerlerinizi korumak için iyi bir ağız sağlığına ihtiyacınız var. Dişlerimizi düzgün bir şekilde fırçalayabilirsiniz, ancak bakteri oluşumunu önlemek için dilinizi temizlemeyi ihmal etmeyin.

Sırt üstü yatın ve sağ bacağınızı bükün. Sonra sağ tarafınızda olacak şekilde dönün. Üst bedeninizi döndürün ve yüzüstü pozisyonda yere koyun. Sol kolunuzu yaklaşık omuz hizasında bükün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.