‘Salaklar Sofrası’ tiyatro oyununa büyük ilgi

Çınar Sanat Atölyesi Derneği tarafından Konya Devlet Tiyatrosu sahnesinde sergilenen “Salaklar Sofrası” adlı tiyatro oyununa Konyalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

‘Salaklar Sofrası’ tiyatro oyununa büyük ilgi
Yayınlanma:

Konya’da 15 yıldır faaliyet göstererek her yaştan tiyatroya gönül veren insanları bir araya getiren Çınar Sanat Atölyesi Derneği, dernek üyelerinden Çağatay Özgür Koyuncu tarafından yönetilen “Salaklar Sofrası” adlı tiyatro oyununu Konya Devlet Tiyatrosu sahnesinde sergiledi. Birkaç kendini beğenmiş karakterin, buldukları “saf” insanları, düzenledikleri akşam yemeklerine davet edip, onları konuşturarak dalga geçip eğlendikleri bir çeşit yarışma olarak sahnelenen tek perdelik bu komedi oyunu, Konya Devlet Tiyatrosu salonunu dolduran çok sayıda Konyalı sanatseverleri hem düşündürdü hem de kahkahaya boğdu. Çınar Sanat Atölyesi Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Üstün, oyun sonrası yaptığı konuşmada, dernek olarak 15 yıllık süre sonunda geldikleri noktadan duydukları memnuniyeti izleyicilerle paylaştı.

Çınar Sanat Atölyesi Derneği olarak Konya’da amatör tiyatro için çaba göstermeye yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirten Üstün, “Bu akşam güzel bir tiyatro oyunuyla Konyalı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattık. Bizler 15 yıl önce bu yola büyük bir heyecan ile çıktık ve bugün bu heyecanımız hala aynı seviyede devam ediyor. Sizleri de bu heyecanı yaşamaya yani Çınar ailesine davet ediyoruz. Gelin hep beraber daha çok sevebilmek, daha çok mutlu olabilmek, coşkuyla yaşayabilmek, güzellikleri paylaşabilmek ve daha az öfkelenmek için birlikte olalım. Tiyatronun yaşamınıza dokunmasına izin verin” dedi. 

salaklar-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.