Şampiyon Meram Belediyesini ziyaret etti

Rio 2016 Paralimpik Oyunları'nda dünya rekoru kırarak ülkemize altın madalya kazandıran Meram Belediyespor’lu engelli halterci Nazmiye Muratlı, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret etti.

Şampiyon Meram Belediyesini ziyaret etti
Yayınlanma:

Eşiyle birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret eden Nazmiye Muratlı, “Benim buralara gelmemde ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmemde kulübümün çok büyük payı var. Bize her zaman büyük destek sağlayan Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.
Nazmiye Muratlı ve diğer sporcuların uluslararası arenada elde ettiği başarıların büyük önem taşıdığını vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, “Ülkemiz son dönemde büyük sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Nazmiye’nin ve diğer sporcuların elde ettiği başarılar ülkemize moral oldu. Belediyemiz spor kulübünün sporcusu olan Nazmiye Muratlı’nın 2012 Paralimpik Oyunları’ndan sonra 2016’da altın madalya kazanarak tarihe geçmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Sporcumuzu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Milli Sporcu Nazmiye Muratlı’ya çiçek hediye etti. Eylül ayı içerisinde Brezilya’nın Rio şehrinde düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda 41 kg'da mücadele eden Meram Belediyesporlu Nazmiye Muratlı, 104 kilo kaldırarak hem dünya rekoru kırmış, hem de ülkemize ilk altın madalyasını kazandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.