Şanlıurfa'dan Konya’ya ziyaret! #konyahaber

Konya’nın turizm altyapısı ve potansiyeli ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen Şanlıurfa heyeti, Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek bilgi aldı.

Şanlıurfa'dan Konya’ya ziyaret! #konyahaber
Yayınlanma:

Türkiye’deki turizm destinasyonların nasıl koordine edildiğini görmek ve yerinde incelemek amacıyla Konya’ya gelen Şanlıurfa heyeti Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Heyetle görüşen Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, Konya’nın 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti kapsamında yaptığı çalışmaları, Tarihi Bedesten’de 2 bin 687 eserin restorasyonunu ve turizm altyapısının güçlendirilmesine yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’ndan temsilciler ile proje ekibinin yer aldığı toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından Konya turizmi ve turizm envanteri hakkında bilgi verildi.

Şanlıurfa heyeti, Konya Büyükşehir Belediyesi’ndeki toplantının ardından Konya’nın tarihi ve turistik mekanlarında incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.