Şeb-i Arûs tescillendi! Artık izinsiz kullanılamayacak

Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 'Şeb-i Arûs Hazreti Mevlânâ'nın Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin ismini tescilletti. Buna göre, uygun olmayan zaman ve yerlerde yapılacak törenler mahkemeye verilecek.

Şeb-i Arûs tescillendi! Artık izinsiz kullanılamayacak
Yayınlanma:

Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü açıklama yaparak "Şeb-i Arûs Hazreti Mevlânâ'nın Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri"nin valilik adına tescillendiğini duyurdu.

Buna göre izinsiz ve uygunsuz yerlerde yapılacak törenlere dava açılacak.

Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, "Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak, "Şeb-i Arûs"; Hz. Mevlânâ'nın Vuslat Yıldönümü programlarının Konya ile bütünleşmesinin bir adımı olarak, belirlenen logo ile birlikte, 05.12.2016 tarihli ve 2016/ 97833 sayılı "Şeb-i Arûs Hazreti Mevlânâ'nın Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri" ibareli marka başvurumuz, Türk Patent ve Marka Kurumu Markalar Dairesi Başkanlığınca 556 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 33. maddesi uyarınca, başvurumuzun yasal 3 aylık ilan süresi 12.12.2017 tarihinde tamamlanarak, Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü adına tescili gerçekleştirilmiştir." denildi.

İZİNSİZ VE UYGUNSUZ GÖSTERİYE DAVA

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tescili yapılan bu markamızın tüm kullanım hakkı Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ait olup, izinsiz ve uygun olmayan zaman ve yerlerde yapılacak kullanımlarda yasal haklarımızın geçerli olduğu hususu duyurulur"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.