Sedat Altınay seçim çalışmaları sürdürüyor.

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyeleri Mart 2018 ayında yapılacak olan seçim çalışmaları sürdürüyor. Başkan Altınay son olarak Tuğra Emlak Sahipleri Ali ve Adnan Kıcık kardeşleri işyerlerinde ziyaret ederek destek istediler.

Sedat Altınay seçim çalışmaları sürdürüyor.
Yayınlanma:

Konya Emlakçılar Odası Olağan Genel Kurulu Mart 2018 ay içerisinde gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmalarını dört kollan sürdürüyor..Başkan Altınay ve yönetim kurulu üyesi Kuddüsi Mert, Buhara mahallesinde yeni hizmet binasına geçen Tuğra Emlak& İnşaat sahibi Ali-Adnan Kıcık kardeşlerini yeni mekanlarında ziyaret ettiler.

Ziyaret kısa bir konuşma yapan Başkan Sedat Altınay, Görevi aldığımız günden bugüne kadar üyelerimiz ve sektör temsilcilerinin her zaman yanında olduk ve kucakladık. Bundan sonra da ayrım yapmadan sektörümüzün daha ileri gitmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm esnafımızın desteğine talebiz.” Dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Tuğra Emlak&İnşaat sahipleri Ali-Adnan Kıcık kardeşler ise başkan Sedat Altınay’ın bugüne kadar yaptığı çalışmalardan memnunuz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.