Selçuklu Basket, İstanbulspor’a mağlup

Selçuklu Belediyesi, Kartepe kampında oynadığı 3.hazırlık maçında İstanbulspor'a 59-46 mağlup oldu

Selçuklu Basket, İstanbulspor’a mağlup
Yayınlanma:

Basketbol 1.Lig'in yeni ekibi Selçuklu Belediyesi, Kartepe kampındaki 3.hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Mavi-beyazlı ekip, iyi başladığı maçı son çeyrekteki kötü oyunuyla 59-46 kaybetti.

Selçuklu, ilk çeyreği 10-8, ilk yarıyı da 26-22 önde tamamladı. Konya ekibinde, ilk yarıda özellikle Amerikalı uzun forvet Will Deniels etkili oldu.

Oyunun ikinci yarısında üstünlüğü ele alan İstanbul ekibi, özellikle 4.periyotta etkili bir basketbol oynayarak maçı 13 sayı farkla 59-46 kazandı. 

Selçuklu Belediyesi’nde Will Daniels 9, Fran Prepelic 10, İzzet Türkyılmaz 7, Yunus Çankaya 4, Mertcan Solkol 6, Emre Bayav 4, Bertan Baştan 5, Arca Tüylüoğlu 3 ile oynadı. 

KAMP SONA ERDİ

Selçuklu Belediyesi, bu hazırlık maçıyla 3 Eylül'de başlayan Kartepe kampını tamamladı. Mavi-beyazlı ekip, kampta 3.hazırlık maçı oynadı. Temsilcimiz, TED Kolejliler'e 72-70 ve İstanbulspor'a 59-46 yenilirken, Antalyaspor'u 75-66 mağlup etmişti. Konya'ya dönecek olan Selçuklu Belediyesi, Federasyon Kupası maçlarının hazırlıklarına başlayacak. 

Anadolu'da Bugün Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.