Selçuklu Belediyespor yoğun mesaide

Selçuklu Belediyespor, yeni sezon planlamaları için yoğun bir mesai veriyor. Mavi-beyazlı ekip, isim ve forma sponsorluğu için çalışmalarını sürdürürken, kombine kartların da önümüzdeki günlerde satışa sunulması bekleniyor

Selçuklu Belediyespor yoğun mesaide
Yayınlanma:

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Selçuklu Belediyespor’da birçok konuda yoğun bir mesai harcanıyor. Mavi-beyazlı ekip, ilk olarak isim ve forma sponsorluğunu çözmek amacında. Temsilcimiz, takıma maddi kaynak sağlayacak isim ve forma sponsorluğu noktasında görüşmelerini sürdürüyor. Salonda yer alacak reklamlar için de çalışmalar devam ediyor. Konyalı iş adamlarının desteğini bekleyen Selçuklu Belediyesi’nde yönetim, Konya’da basketbolun kalıcı olması adına gayret gösteriyor.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKACAK

Konyalı basketbolseverlerin heyecanla beklediği kombine kartlar önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Selçuklu Belediyesi UIuslararası Spor Salonu’nda oynanacak iç saha maçlarında geçerli olacak sezonluk kombine kartlar için çalışmalar son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde kombine kartlar satışa sunulacak.

Öte yandan salondaki protokol koltuk renklerinin de değiştirilmesi düşünülüyor. Salondaki yeni sezon için başka düzenlemeler de yapılacak ve salon yeni sezona hazır hale getirilecek.

OYUN KURUCU TRANSFERİ YAPILIYOR

Selçuklu Belediyespor, kadroya bir takviye daha yapacak. Mavi-beyazlı ekip, Fırat Töz’ün yanına bir yerli oyun kurucu daha alacak. Bu yönde çalışmalar son aşamaya geldi. Selçuklu Belediyesi bu transferle beraber yeni sezon kadrosunu şekillendirecek.

Bu arada Başantrenör Serkan Erdoğan’ın altyapıya da çok önem vereceği ve ilerleyen zamanda altyapıdan bazı genç oyuncuların takıma kazandırılması hedefleniyor. 

FATİH ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.