Sevdiği kızın adını kafasına kazıttı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisine farklı bir yolla sevgisini göstermek isteyenler sevgililerinin isimlerini kafalarına kazıtarak onlara unutamayacağı bir sürpriz hazırladılar.

Sevdiği kızın adını kafasına kazıttı
Yayınlanma:

Sevgililer günü nedeniyle sevgililerinin isimlerini kafalarına kazıtan gençler, sevgililerine unutulmayacak bir sürpriz hazırladılar. Sevgilisinin ismini kafasına kazıtan gençlerden biri ise

İbrahim Mizirak. Sevgilisine jest yapmak istediğini söyleyen Mizirak, şunları kaydetti: “Kız arkadaşıma farklı bir sürpriz hazırlamak istedim. İlk kez yaptırıyorum. Kız arkadaşımın haberi yok. Bu sürprizim kız arkadaşımın da hoşuna gidecek diye düşünüyorum.”

Modelist Kuaförün Sahibi Ali Yıldız ise, “Sevgilisine sürpriz yapmak isteyenler oldu. Bizlerde ‘Acaba ne yapabiliriz’ diye düşündük ve en kalabalık yer olan Zafer alanında sevgililerin isimlerini kafalarına kazımaya karar verdik. Tabii daha önceden de kafaya isim kazıtmıştık ama ilk defa açık bir alanda kafaya isim kazıtıyoruz. Fiyatlar ise isimlere göre değişiyor. Yani bir isim ne kadar çok zamanımızı alıyorsa fiyatı da ona göre şekilleniyor. Her sene sevgililer gününde sevgilisine bu tarzda sürprizler yapmak isteyen oluyor. Yani oldukça bir talep var” dedi. (Kader Eşiyok) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.