Sevgilisiyle kavga eden kadın intihara kalkıştı

Konya’da sevgilisiyle tartıştığı iddia edilen bir kadın çıktığı alt geçit korkuluklarından aşağı atlayarak intihar etmek istedi. İtfaiyenin açtığı brandaya düşen kadın baygın halde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sevgilisiyle kavga eden kadın intihara kalkıştı
Yayınlanma:

Alkollü olduğu belirtilen Songül E. arkadaşları tarafından son anda yakalanarak içeri alındı.

sevgilisiyle-kavga-eden-kadin-intihara-kalkisti-003.jpg

Olay, 03.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi’nde bulunan Kule-Malas Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir barda çalışan Songün E. (28) sevgilisiyle tartıştığı için alt geçit korkuluklarına çıkarak intihar etmek istedi. Genç kadını görenlerin durumu polise bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Alkollü olduğu belirtilen Songül E. kendisini ikna etmeye uğraşan polisleri yanına yaklaştırmadı.

sevgilisiyle-kavga-eden-kadin-intihara-kalkisti-004.jpg

Bir ara korkuluklardan aşağı sarkan kadın çevresindekilere hakaretler ve küfürler yağdırdı. Polisin olay yerine çağırdığı itfaiye ekipleri tarafından kadının bulunduğu yerin altına branda açıldı. Bir türlü ikna olmayan Songül E. sonunda kendisini aşağı attı. İtfaiyenin açtığı brandaya düşen genç kadın baygınlık geçirdi. Olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Songül E. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Songül E. 2 hafta önce de yine sevgilisiyle tartışıp alkol aldıktan sonra bir otelin balkonuna çıkarak intihar etmek istemiş, genç kadın arkadaşlarının müdahalesiyle kurtarılmıştı.

sevgilisiyle-kavga-eden-kadin-intihara-kalkisti-005.jpg

2 HAFTA ÖNCE DE SEVGİLİSİYLE TARTIŞIP OTELİN BALKONUNA ÇIKARAK İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞ

sevgilisiyle-kavga-eden-kadin-intihara-kalkisti-001.jpg

sevgilisiyle-kavga-eden-kadin-intihara-kalkisti.jpg

sevgilisiyle-kavga-eden-kadin-intihara-kalkisti-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.