SGK'dan cemiyete ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz SGK Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde cemiyetimizi ziyaret etti.

SGK'dan cemiyete ziyaret
Yayınlanma:

Her yıl 16 Mayıs tarihinde başlayan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerde bulunan SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, İl Müdür Yardımcısı Orhan Coşkun ve kurum personellerinden oluşan heyet cemiyetimizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi İsa Gökhan Duysak ile bir süre sohbet etti. Sosyal Güvenlik Haftasının amacının Toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması olduğunu ifade eden Yavuz, "Sanayi toplumuyla birlikte hayata geçen refah devleti uygulamalarından en önemlisi olan sosyal güvenlik hakkı günümüzde en temel insan hakkı olma yanında Anayasal bir haktır. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nı tek çatı altında toplayan Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile 72 milyon vatandaşımıza sosyal güvenlik hizmetini SGK sunmaya başlamıştır. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Haftası ile senede bir defa da olsa yoğun olarak yapılan hatırlatmalarla, vatandaşta Sosyal Güvenlik olgusunun oluşturulması ve bu olgunun ana temasının öğretilmesi çalışmaları yapılmaktadır. Bu kapsamda bizleri kabul ettiğiniz için Cemiyet Başkanımız aracılığı ile tüm Konya basınına desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken cemiyet olarak SGK'nın tüm çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten sonra SGK İl Müdürü ve beraberindekiler daha sonra Şehit Aileleri Derneğini ziyaret burada Şehit Samet Bütün anısına düzenlenen hatim duası ve yemeğine katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.