Skal Konya Kulübü; Dünya turizm gününü kutladı

27 Eylül Dünya Turizm Günü olarak kutlandığını ve amacın dünyada turizmi geliştirmek ve canlandırmak olduğunu söyleyen Skal İnternational Konya Derneği Başkanı Kazım Öztoklu 27 Eylül Dünya Turizm Gününü kutladı.

Skal Konya Kulübü; Dünya turizm gününü kutladı
Yayınlanma:

Turizmin ruhu, enerjisi, insanın olduğu gibi tesislerin, eşyaların, işletmenin, doğanın, iklimin yani evrendeki her şeyin bir ruha yansımasıdır.

Tesislerin kalitesi, sunum şekli, fiyatlandırması, mimarisi, sunulan olanaklar kadar turizm sektöründe çalışanların seçimi ve devamlılığı işletmelerin ruhunu yaşatacak olanlar büyük ölçüde onlardır. Turizm aracılığı ile dünyada barışın sağlanmasında da önemli roller üstlenildiği ayrıcalıklı hizmetlerin hep daha iyiye taşındığı bir yaşam sunulmaktadır.

Turizmin rengi, dili, dini ve ırkı olmadığı unutulmamalı, bütünü birleştirici bir parça olduğu daima hatırlanmalıdır.

Zengin bir tarihe ve de eşsiz doğal güzelliklere sahip kadim başkent Konya ülke turizmi için büyük bir kazançtır. Ortak mirasımız olarak gördüğümüz bu zenginlikleri korumak, muhafaza etmek ve gelecek kuşaklara aktarmak bir ödev olarak algılanmalıdır.

Konya turizmine desteklerini bir an olsun esirgemeyen kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, turizm profesyonellerine ve tüm turizm çalışanlarımıza teşekkür eder, Skal İnternational Konya Derneği yönetim kurulu ve üyelerimiz adına sektörde emeği geçen herkesin 27 Eylül Dünya Turizm gününü kutlarım. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.